Header Ads

Artık duymayan kaldı mı Ahmet Kemal Öncü'nün Süleymancılar cemaatinden kovulanlardan biri olduğunu? | Mehmet Fahri Sertkaya

ahmet kemal öncü, akademi dergisi, akp'nin gerçek yüzü, cemaat, gerçek yüzü, gümüş hilal derneği, mehmet fahri sertkaya, süleymancılar, süleymanlılar, tarikat,

Yazık ya, düştükleri hallere bir bakın.

Ahmet Kemal Öncü bunu beğenmiş.






Bu kadar senedir isimlerini vererek, kendilerini (Onu ve beraber dernek ayağına para toplayan arkadaş çevresini) çok sert şekilde ve çok vahim iddialarla suçluyorum da, ne yazılı olarak kendilerini savunabildikleri var, ne de dava açabildikleri.

Öyle perişan bir haldeler ki, sabah akşam, an be an Akademi'nin bütün yayınlarını takip ediyorlar da, bir kere müdahale etmeye cesaret edemiyorlar. İşte böyle hakaretten başka bir şey olmayan yorumlardan zevk alıyorlar, dayanamayıp bunları beğeniyorlar.

Bu kadarı onları rahatlatıyor mu acaba? Rahatlatıyorsa, iç yapıları çok acayip olmalı. Yani kendimle kıyas ediyorum da, bir hafta bile tahammül edemem şayet yayınlar iftira ise... Laf anlayacak bir tipse anlatır, kendimi savunurum, olmazsa dava açarım. Uğraşmak istemiyorsam hiç olmadı, anladığı dilden dayanırım. Veririm ağzının payını. Ama senelerce susmak da denir?

Kaç sene oldu, hala sözde Gümüş Hilal Derneği'nin gerçek bir dernek olduğunun resmi evraklarını paylaşacaktı. Soranlara;

➥ "Şimdi yurt dışındayım, gelince paylaşacağım ve kendimi savunacağım. Akademi'nin yazdıklarının hepsi iftira. Her şeyin izahı var." 

diyordu. Sanki belge elinde ise, internet üzerinden her türlü paylaşırsın, memlekete gelmeye ne gerek var?

Artık duymayan kaldı mı Ahmet Kemal Öncü'nün Süleymanlılar cemaatinden kovulanlardan biri olduğunu? Süleymanlılar cemaatinin AKPKK sempatizanlarına karşı, AKPKK'liler gibi dini vurgunlara alet etmek isteyen sözde mensuplarına karşı tavrının yeterince açık ve sert olduğunu bilmeyen, anlamayan kaldı mı?

Sizleri hep ikaz ediyorum, resmi evrak/makbuz görmeden hiç kimseye ayni ve nakdi yardım etmeyin. Kendi cemaatlerinizden kişiler de olsalar, arada sevip saydığınız kişiler de olsa, devlet denetiminde gerçek bir dernek ya da vakıf olduğunu iyice görmeden bağış yapmayın.


Dikkat! Gerçek sahibinin CIA olduğu ispat edilmiş olan Facebook ve benzeri Amerikan menşeli sosyal ağlar bizi uzun yıllardır sansürlüyor. Bu yayını paylaşıp, söz konusu sosyal ağlar üzerinde yaymayı, duyurmayı başaramayacaksınız. Ayrıca bu sosyal ağlardaki sayfalarımıza takipçi olduğunuzda, paylaştıklarımızın çoğunu göremeyeceksiniz. Bu, son sekiz senedir bu şekilde. Bu nedenle bizi, Akademi Dergisi'ni ve Mehmet Fahri Sertkaya'yı, farklı konudaki yüzlerce sitelerimizin bütün yayınlarını Telegram kanalımızdan takip etmenizi tavsiye ederiz: www.t.me/AkademiDergisi

(Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.